Menu

Kuperus pocketveringmatrassen

De Long Lasting Spring Technology collectie

LLST matrassen staan voor handgemaakt comfort, perfecte ondersteuning en drukverdeling, uitmuntende ventilatie en duurzaamheid. Een LLST pocketveringmatras is altijd een traditioneel handgemaakte luxueuze matras opgebouwd met natuurlijke materialen.

Gebalanceerde ondersteuning en gelijkmatige drukverdeling.

Met een geheel nieuwe visie is deze matras niet aan weerszijden hetzelfde opgebouwd. Door een matras in de dikte niet symetrisch op te bouwen ontstaan namelijk veel mogelijkheden belangrijke karakteristieken sterk tot hun recht te laten komen. De opbouw van de matras kent daarmee veel ondersteuningscapaciteit vanuit de onderste lagen en een hoog aanpassingvermogen aan de bovenzijde. Alle lagen veren kennen een progressieve weerstand van boven naar beneden toe. Zodra de belasting op de matras groter wordt neem de ondersteuning exact op die plaats evenredig toe. Over de warmte- vochtregulatie is eveneens zorgvuldig nagedacht zodat de matras aan de bovenzijde makkelijke transpiratie absorbeert en het aan de onderzijde makkelijk overtollige warmte en transpiratie ventileert. Zo blijft het ligoppervlak altijd droog en toch behaaglijk.

• De 2 lagen xs pocketveren met verschillende ondersteuningskarakteristieken, volgen soepel en gelijkmatig de contouren van het lichaam.
• Elke laag ondersteunt net iets meer zonder dat dit voor ongewenste drukpunten zorgt.
• De onderste laag gezoneerde pocketveren geeft de juiste opwaartse ondersteuning op de plaatsen waar het lichaam dit nodig heeft.
• De LLST matrassen hebben maar liefst 1200 ondersteuningspunten die zich individueel aanpassen aan de vorm en de gewichtsverdeling van het lichaam om een persoonlijk slaapcomfort te bieden.
• De 2 lagen xs pocketveren met verschillende ondersteuningskarakteristieken, volgen soepel en gelijkmatig de contouren van het lichaam.

Duurzaamheid

Het grote aantal individuele pocketveren en daardoor ondersteuningspunten maken de matras bijzonder duurzaam.

Ventilatie en natuurlijke materialen

De matras is uitstekend ventilerend en vochtregulerend omdat de veren van kant tot kant lopen en door het gebruik van natuurlijke materialen zoals viscose, wol, katoen en kokos.

De matrassen hebben een onmiskenbare en terechte uitstraling van grandeur en luxe:
• Hoogwaardige vulmaterialen in het bovenblad en de border
• 1-naalds stikpatroon van het bovenblad
• Handgetuft en blind genopt
• Luxe sidestitched border
• Ingenaaid label van echt leder

Multi laags xs-pocketveren

Prijs
90x200cm € 1.195,00

De meerdere lagen xs-pocketveren met verschillende ondersteuningskarakteristieken, volgen soepel en gelijkmatig de contouren van uw lichaam voor een weldaad aan slaapcomfort.

Luxe Sidestiched border

Comfort
over de volle breedte

De matras is uitstekend ventilerend en vochtregulerend omdat de veren van kant tot kant lopen met een traditionele side stiched matrasborder en door het gebruik van natuurlijke materialen zoals viscose, wol, katoen en kokos.

Handgemaakt met overtuiging

GARANTIE
10 jaar

Een mooi en sterk 1-naalds stikpatroon van het bovenblad wat echt handgetuft en blind genopt wordt. Met de zorgvuldighheid in de selectie van materialen en de vakkundige verwerking hiervan geeft Kuperus 10 jaar garantie op de LLST matrassen.

Optimaal comfort in de juiste combinatie

TOEPASSING
op boxspring of spiraalbodem

Het grote aantal individuele pocketveren en daardoor ondersteuningspunten maken de matras bijzonder comfortabel en duurzaam. De juiste toepassing draagt belangrijk bij aan het comfort en de kwaliteit van uw nachtrust. Een gelijkmatige ondersteuning van een boxspring of spiraalbodem is ideaal. Wij adviseren u graag.

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op!