Menu

Aanbiedingen

Showroommodellen

In onze showroom presenteren wij uiteraard de nieuwste ontwikkelingen en de meest actuele modellen. Om die reden komt het voor dat we plaats moeten maken en er een showroommodel voordelig wordt aangeboden. Op deze showroommodellen maken wij geen uitzondering als het gaat over onze garantie en service.

Klik hier voor ons actuele aanbod.

Akties

Uiteraard gunnen we iedereen de beste nachtrust en het hoogste comfort. Met diverse akties bieden wij regelmatig kwaliteiten aan voor prijzen waar u helemaal niet van wakker hoeft te liggen.

 

Klik hier voor actuele akties.

Sleep & Dream Comfortdeal

De Sleep & Dream Comfortdeal biedt u veel keuze, veel comfort en veel voordeel. Zoekt u een volledige boxspringcombinatie van Sleep & Dream, bestaande uit:

  • 2 pocketvering boxsprings
  • 1 hoofdbord
  • 2 zuiver natuurlijke matrassen

uit de collectie van Sleep & Dream dan is er voordeel te behalen. U heeft keuze uit 3 verschillende hoofdborden, alle courante boxspringtypes, alle courante matrastypes en een rijke keuze uit een geselecteerde stofcollectie. Uw voordeel is al gauw ruim € 600,00 op een boxspringcombinatie vanaf € 4.850,00. U betaalt hiervoor nu slechts € 4.250,00. Bezoek onze showroom voor een eerlijk en persoonlijk advies en neem alvast een voorproefje  op dit heerlijke comfort.

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op!