Menu

Stijlen

#1 Lost and Found

Lost and found
Vintage stijl met de nieuwste technieken.

Stoer en ruig, Maar geraffineerd tot in detail. De originele vintage stijl waar bewustwording en klasse vanuit straalt. Uiteraard gecombineerd met een hoogwaardig slaapsysteem waar wij u graag bij adviseren.

#2 Burlesque

Burlesque
Een lust voor het oog, een weldaad voor het lichaam.

Klasse met een gouden randje. Welverdiende luxe met finesse uitgevoerd omdat u met minder geen genoegen neemt. Uiteraard combineren wij dit met een passend advies om tot een mooie combinatie te komen van luxe en weldaad.

#3 EnVogue

EnVogue
Pure klasse tot in detail.

Ingetogen maar meer dan de moeite waard om vol bewondering naar te kijken. Kleine details die de luxe uitstralen met een klasse die een huis het hart geven waar u zich thuis voelt. Droomland TrendZzz adviseert u graag om deze stijl tot in detail te bespreken en toe te laten passen voor het bed van en voor uw dromen.

#4 Nordic

Nordic
Minimalisme met een overdaad aan kwaliteit.

Minimalisme daar waar het kan. Tot in detail in uitstraling, maar nooit ten koste van een overheerlijke nachtrust. De kunst van het weglaten door met frisse en natuurlijke kleuren en materialen te werken. Respect voor de de natuur, respect voor je omgeving. Wij adviseren u graag.