Menu

Slaapvoorlichters

De Vereniging van Slaapvoorlichters

Slapen is ons vak en dat nemen wij heel serieus! Waarom doet een gerenommeerde beddenspeciaalzaak zo veel moeite om vast te houden aan vakmanschap en uitbreiding van kennis terwijl er zoveel merken en marketingconcepten zijn die zichzelf verkopen?

Het antwoord is simpel. Vijftig jaar geleden bundelden een aantal gelijkgestemde beddenspeciaalzaken hun krachten. Alle kennis en ervaring van de afzonderlijke bedrijven werden vanaf dat moment gedeeld. Zo ontstond er een unieke samenwerking, met als doel het leveren van het best denkbare slaapcomfort en service. Slapen is namelijk een gewichtige zaak. Slapen is een vak en dat vak beheerst de Slaapvoorlichter als geen ander.

Als Slaapvoorlichter willen we van iedere fabrikant het beste product afnemen om voor iedere klant het beste slaapcomfort te realiseren, zonder enige concessie te doen aan de kwaliteit van ons advies. Fabrikanten hebben andere belangen en andere argumenten, omdat ze producent zijn. Productiebedrijven zijn nu eenmaal afhankelijk van een bepaalde efficiëntie in de productielijnen. De Slaapvoorlichters kijken puur naar het slaapcomfort, zonder enige concessie. Als onafhankelijk adviseurs voor goed en gezond slapen zouden wij anders niet meer zo objectief zijn als zou moeten.

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op!