Menu

Aktie! Er zijn aanbiedingen

VI Spring Elizabeth Limited Edition

VI Spring heeft voor 2019 een zeer luxueze Limited Edition geïntroduceerd. Met de hand gemaakt met een verfijnde mix van natuurlijke luxe vullingen, waaronder met wol gemengd paardenhaar, zijde en kasjmier, en lagen van Britse fleecewol en katoen. Elke nacht de beste slaap van je leven hoeft nu geen fortuin te kosten. De nieuwe Limited Edition Elizabeth is  een combinatie van traditioneel Vispring vakmanschap  en een zachte, hedendaagse esthetiek, geaccentueerd  door de stalen poten en een exclusief hoofdborddesign.  Een essentiële, moderne luxe voor ontelbare jaren  van genot. Je slaapt al op een VI Spring Elizabeth vanaf  € 6.450,00 op 180×200. Kom gauw proefliggen. Klik op deze link voor meer informatie.

Sleep & Dream comfortdeal

De Sleep & Dream Comfortdeal biedt u veel keuze, veel comfort en veel voordeel. Zoekt u een volledige boxspringcombinatie van Sleep & Dream, bestaande uit:

  • 2 pocketvering boxsprings
  • 1 hoofdbord
  • 2 zuiver natuurlijke matrassen

uit de collectie van Sleep & Dream dan is er voordeel te behalen. U heeft keuze uit 3 verschillende hoofdborden, alle courante boxspringtypes, alle courante matrastypes en een rijke keuze uit een geselecteerde stofcollectie. Uw voordeel is al gauw ruim € 600,00 op een boxspringcombinatie vanaf € 4.850,00. U betaalt hiervoor nu slechts € 4.250,00. Bezoek onze showroom voor een eerlijk en persoonlijk advies en neem alvast een voorproefje  op dit heerlijke comfort.

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op!