Menu

Aktie! Er zijn aanbiedingen

VI Spring Limited Edition Caroline

VI Spring heeft voor 2020 een zeer luxueze Limited Edition geïntroduceerd. Met de hand gemaakt met een verfijnde mix van natuurlijke luxe vullingen, waaronder met wol gemengd paardenhaar, bamboo en alpaca, en lagen van Britse fleecewol en katoen. Elke nacht de beste slaap van je leven hoeft nu geen fortuin te kosten. De nieuwe Limited Edition Caroline is  een combinatie van traditioneel Vispring vakmanschap, zeer hoog slaapcomfort en speciaal ontworpen hoofdbord, geaccentueerd  door rugkussens aan lederen riemen en stalen poten die het bed een zwevend geven.  Een essentiële, moderne luxe voor ontelbare jaren  van genot. Je slaapt al op een VI Spring Caroline vanaf  € 6.750,00  op 180×200. Kom gauw proefliggen. Klik op deze link voor meer informatie.

Sleep & Dream comfortdeal

De Sleep & Dream Comfortdeal biedt u veel keuze, veel comfort en veel voordeel. Zoekt u een volledige boxspringcombinatie van Sleep & Dream, bestaande uit:

  • 2 pocketvering boxsprings
  • 1 hoofdbord
  • 2 zuiver natuurlijke matrassen

uit de collectie van Sleep & Dream dan is er voordeel te behalen. U heeft keuze uit 3 verschillende hoofdborden, alle courante boxspringtypes, alle courante matrastypes en een rijke keuze uit een geselecteerde stofcollectie. Uw voordeel is al gauw ruim € 600,00 op een boxspringcombinatie vanaf € 4.850,00. U betaalt hiervoor nu slechts € 4.250,00. Bezoek onze showroom voor een eerlijk en persoonlijk advies en neem alvast een voorproefje  op dit heerlijke comfort.

Sleep & Dream pocketveringmatras Baroness – medium – 90×200 – anti allergene uitvoering

De Sleep & Dream pocketveringmatras is tijdelijk leverbaar uit voorraad, veel comfort en veel voordeel. Zoekt u een hoogwaardige pocketveringmatras van Sleep & Dream, dan kan dit voordeel iets voor u betekenen.

Matraskern
Aanpassing en ondersteuning worden gegeven door 250 stuks 6-slags tonvormige semi-actieve pocketveren per m², met 7-zones voorzien van lende-, heup- en schoudercomfort. Beide zijden afgedekt met elastisch katoen geïntegreerd in 2,5 cm natuurlatex en voorzien van de unieke gezoneerde polyether side-stabilisatoren. Het is dus mogelijk de matras is aan twee zijden te beslapen uit oogpunt van hygiëne en duurzaamheid.

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op!