Menu

Aktie! Er zijn aanbiedingen

VI Spring Limited Edition Lana

VI Spring heeft voor 2022 een zeer luxueze Limited Edition geïntroduceerd. Met de hand gemaakt met een verfijnde mix van natuurlijke luxe vullingen, waaronder met Exmoor schapenwol gemengd paardenhaar, en tencel®. Tencel is een 100% natuurlijk materiaal dat duurzaam geproduceerd wordt, gemaakt van eucalyptus hout. Het neemt beter vocht op dan katoen. En het houdt je – net als wol – heerlijk warm en is zo luchtig als linnen. Daar komt bij dat Tencel van nature de groei van bacteriën tegengaat. En de stof is volledig biologisch afbreekbaar.Goed voor mens en milieu dus. Niet verwonderlijk dus dat Tencel stof een ‘rising star’ is onder duurzame ontwerpers. Elke nacht de beste slaap van je leven op een VI Spring hoeft nu geen fortuin te kosten. De nieuwe Limited Edition Lana is  een combinatie van traditioneel Vispring vakmanschap, zeer hoog slaapcomfort en speciaal ontworpen hoofdbord, geaccentueerd  door horizontale profilering en hippe bronzen poten op de buitenste hoeken die het bed centraal een zwevend effect geven.  Een essentiële, moderne luxe voor ontelbare jaren  van genot. Je slaapt al op een VI Spring Lana vanaf  € 7.990,00  op 160×200. Kom gauw proefliggen. Klik op deze link voor meer informatie.

Sleep & Dream comfortdeal

De Sleep & Dream Comfortdeal biedt u veel keuze, veel comfort en veel voordeel. Zoekt u een volledige boxspringcombinatie van Sleep & Dream, bestaande uit:

  • 2 pocketvering boxsprings
  • 1 hoofdbord
  • 2 zuiver natuurlijke matrassen

uit de collectie van Sleep & Dream dan is er voordeel te behalen. U heeft keuze uit 3 verschillende hoofdborden, alle courante boxspringtypes, alle courante matrastypes en een rijke keuze uit een geselecteerde stofcollectie. Uw voordeel is al gauw ruim € 600,00 op een boxspringcombinatie vanaf € 4.850,00. U betaalt hiervoor nu slechts € 4.250,00. Bezoek onze showroom voor een eerlijk en persoonlijk advies en neem alvast een voorproefje  op dit heerlijke comfort.

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op!