Menu

Aktie! Er zijn aanbiedingen

VI Spring Limited Edition Caroline

VI Spring heeft voor 2021 een zeer luxueze Limited Edition geïntroduceerd. Met de hand gemaakt met een verfijnde mix van natuurlijke luxe vullingen, waaronder met wol gemengd paardenhaar, bamboo en alpaca, en lagen van Britse fleecewol en katoen. Elke nacht de beste slaap van je leven hoeft nu geen fortuin te kosten. De nieuwe Limited Edition Caroline is  een combinatie van traditioneel Vispring vakmanschap, zeer hoog slaapcomfort en speciaal ontworpen hoofdbord, geaccentueerd  door rugkussens aan lederen riemen en stalen poten die het bed een zwevend geven.  Een essentiële, moderne luxe voor ontelbare jaren  van genot. Je slaapt al op een VI Spring Caroline vanaf  € 6.659,00  op 160×200. Kom gauw proefliggen. Klik op deze link voor meer informatie.

Sleep & Dream comfortdeal

De Sleep & Dream Comfortdeal biedt u veel keuze, veel comfort en veel voordeel. Zoekt u een volledige boxspringcombinatie van Sleep & Dream, bestaande uit:

  • 2 pocketvering boxsprings
  • 1 hoofdbord
  • 2 zuiver natuurlijke matrassen

uit de collectie van Sleep & Dream dan is er voordeel te behalen. U heeft keuze uit 3 verschillende hoofdborden, alle courante boxspringtypes, alle courante matrastypes en een rijke keuze uit een geselecteerde stofcollectie. Uw voordeel is al gauw ruim € 600,00 op een boxspringcombinatie vanaf € 4.850,00. U betaalt hiervoor nu slechts € 4.250,00. Bezoek onze showroom voor een eerlijk en persoonlijk advies en neem alvast een voorproefje  op dit heerlijke comfort.

Tréca Paris Edition Nuit Impérial

85 Jaar vakmanschap komt samen in de Edition Nuit Impérial. Zeer hoog slaapcomfort op de speciaal samengestelde boxspringcombinatie met pocketveringmatras. Fraaie afneembare stofferingen, sierpoten en een keuze uit diverse hoofdborden om geen concessies te doen aan uw persoonlijke voorkeur met een elegant bed.

De matras kan worden voorzien van koppelritsen voor naadloos comfort over de volle breedte. De matras is tevens voorzien van een zomer- en een winterkant om u het hele jaar door optimaal slaapklimaat te bieden. Verkrijgbaar compleet vanaf : € 5.595,00. Bezoek onze showroom om de mogelijkheden te bekijken en het comfort te ervaren. Klik op deze link voor meer informatie.

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op!