Menu

Aktie! Er zijn aanbiedingen

Glow & Flow donsdekbed

Echte kwaliteit in de aanbieding!

Het Glow & Flow donsdekbed is gevuld met een eerlijke 90% witte Hongaarse volgroeide ganzendons en 10% ganzenveertjes, met DownPass certificaat voor een diervriendelijke winning. Glow vanwege de behaaglijke warmte, Flow vanwege zijn souplesse waarmee het dekbed de lichaamscontour volgt en lekker aansluit. De zachte luxe tijk is van 100% zuivere katoen met zeer fijne garens Nm135 (135 meter garen weegt 1 gram!). De geweven cassette-tijk heeft het segment systeem wat het dekbed altijd aanpasbaar en navulbaar maakt. Met deze unieke compartimentverdeling blijft de dons altijd volgens de perfecte verdeling op zijn plaats zitten. Door de opstaande compartimentzijdes is er op het gehele oppervlak geen warmteverlies. Donsdekbedden in de aanbieding zijn veelal gevuld met voordeligere eendendons of een mix van eenden- en ganzendons. Ganzendons kent een veel hogere vulkracht wat het dekbed een hogere isolatie geeft.

De 90% volgroeide witte ganzendons heeft een hoge vulkracht. Dit zorgt ervoor dat er minder vulgewicht nodig is voor een heerlijk warm en comfortabel dekbed. Het warmte- en vochtregulerend vermogen is hoog waardoor vrijwel iedereen er de hele winter en een groot deel van het voor- en najaar onder kan slapen.

Klik hier om naar de webshop te gaan: https://www.droomland.nl/product/glow-flow-donsde…s-warmteklasse-2/

VI Spring Limited Edition Lana

VI Spring heeft voor 2022 een zeer luxueze Limited Edition geïntroduceerd. Met de hand gemaakt met een verfijnde mix van natuurlijke luxe vullingen, waaronder met Exmoor schapenwol gemengd paardenhaar, en tencel®. Tencel is een 100% natuurlijk materiaal dat duurzaam geproduceerd wordt, gemaakt van eucalyptus hout. Het neemt beter vocht op dan katoen. En het houdt je – net als wol – heerlijk warm en is zo luchtig als linnen. Daar komt bij dat Tencel van nature de groei van bacteriën tegengaat. En de stof is volledig biologisch afbreekbaar.Goed voor mens en milieu dus. Niet verwonderlijk dus dat Tencel stof een ‘rising star’ is onder duurzame ontwerpers. Elke nacht de beste slaap van je leven op een VI Spring hoeft nu geen fortuin te kosten. De nieuwe Limited Edition Lana is  een combinatie van traditioneel Vispring vakmanschap, zeer hoog slaapcomfort en speciaal ontworpen hoofdbord, geaccentueerd  door horizontale profilering en hippe bronzen poten op de buitenste hoeken die het bed centraal een zwevend effect geven.  Een essentiële, moderne luxe voor ontelbare jaren  van genot. Je slaapt al op een VI Spring Lana vanaf  € 7.990,00  op 160×200. Kom gauw proefliggen. Klik op deze link voor meer informatie.

Sleep & Dream comfortdeal

De Sleep & Dream Comfortdeal biedt u veel keuze, veel comfort en veel voordeel. Zoekt u een volledige boxspringcombinatie van Sleep & Dream, bestaande uit:

  • 2 pocketvering boxsprings
  • 1 hoofdbord
  • 2 zuiver natuurlijke matrassen

uit de collectie van Sleep & Dream dan is er voordeel te behalen. U heeft keuze uit 3 verschillende hoofdborden, alle courante boxspringtypes, alle courante matrastypes en een rijke keuze uit een geselecteerde stofcollectie. Uw voordeel is al gauw ruim € 600,00 op een boxspringcombinatie vanaf € 4.850,00. U betaalt hiervoor nu slechts € 4.250,00. Bezoek onze showroom voor een eerlijk en persoonlijk advies en neem alvast een voorproefje  op dit heerlijke comfort.

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op!