Menu

Aktie! Er zijn aanbiedingen

Glow & Flow donsdekbed

Echte kwaliteit in de aanbieding!

Het Glow & Flow donsdekbed is gevuld met een eerlijke 90% witte Hongaarse volgroeide ganzendons en 10% ganzenveertjes, met DownPass certificaat voor een diervriendelijke winning. Glow vanwege de behaaglijke warmte, Flow vanwege zijn souplesse waarmee het dekbed de lichaamscontour volgt en lekker aansluit. De zachte luxe tijk is van 100% zuivere katoen met zeer fijne garens Nm135 (135 meter garen weegt 1 gram!). De geweven cassette-tijk heeft het segment systeem wat het dekbed altijd aanpasbaar en navulbaar maakt. Met deze unieke compartimentverdeling blijft de dons altijd volgens de perfecte verdeling op zijn plaats zitten. Door de opstaande compartimentzijdes is er op het gehele oppervlak geen warmteverlies. Donsdekbedden in de aanbieding zijn veelal gevuld met voordeligere eendendons of een mix van eenden- en ganzendons. Ganzendons kent een veel hogere vulkracht wat het dekbed een hogere isolatie geeft.

De 90% volgroeide witte ganzendons heeft een hoge vulkracht. Dit zorgt ervoor dat er minder vulgewicht nodig is voor een heerlijk warm en comfortabel dekbed. Het warmte- en vochtregulerend vermogen is hoog waardoor vrijwel iedereen er de hele winter en een groot deel van het voor- en najaar onder kan slapen.

Klik hier om naar de webshop te gaan: https://www.droomland.nl/product/glow-flow-donsde…s-warmteklasse-2/

Tréca Limited Edition Apollon

Tréca biedt met het set Apollon een zeer complete hoogwaardige boxspringcombinatie aan. Deze set is tot in detail te personaliseren met een uitgebreide collectie stoffen, 4 verschillende hoofdborden en diverse sets sierpoten. Meest belangrijke is de afstemming op postuur en slaapcomfort. De matras bestaat daarom in diverse hardheden en is optioneel met extra schoudercomfort te verkrijgen. Voor naadloos slaapcomfort kunnen de matrassen aan elkaar geritst worden en biedt de collectie ook een topmatras voor zachter slaapcomfort. De matras Apollon kan desgewenst een upgrade krijgen naar iedere matras uit de collectie van Tréca Paris. De set is verkrijgbaar in alle gangbare maatvoeringen en wordt al aangeboden vanaf € 5.595,00 op 180×200. Maak snel een afspraak voor een uitgebreid persoonlijk advies van Droomland Slaapvoorlichters.

Sleep & Dream comfortdeal

De Sleep & Dream Comfortdeal biedt u veel keuze, veel comfort en veel voordeel. Zoekt u een volledige boxspringcombinatie van Sleep & Dream, bestaande uit:

  • 2 pocketvering boxsprings
  • 1 hoofdbord
  • 2 zuiver natuurlijke matrassen

uit de collectie van Sleep & Dream dan is er voordeel te behalen. U heeft keuze uit 3 verschillende hoofdborden, alle courante boxspringtypes, alle courante matrastypes en een rijke keuze uit een geselecteerde stofcollectie. Uw voordeel is al gauw ruim € 600,00 op een boxspringcombinatie vanaf € 4.850,00. U betaalt hiervoor nu slechts € 4.250,00. Bezoek onze showroom voor een eerlijk en persoonlijk advies en neem alvast een voorproefje  op dit heerlijke comfort.

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op!