Menu

Profiteer, want wij willen ook iets nieuws…

Sleep & Dream Sedna boxspring – 180×210 – exclusieve en stoere stoffering InSideOut

De Sedna boxspring is een nieuwe stap vooruit op het gebied van slaapcomfort. Superieure techniek voor een weldadige nachtrust. Met een unieke actieve 8-slags pocketvering met niet minder dan 520 veren per vierkante meter. Voor een nog groter, nog beter verend vermogen. Waar normaal een polyether laag onder de stoffering op het verenpakket komt te liggen wordt in de Sedna boxspring een zuivere natuurlatex gebruikt. Vele malen hoger in puntelasticiteit dus veel beter in staat om bijna geheel onafhankelijk van elkaar bewegen. Met als resultaat een slaapsysteem dat zich perfect vormt naar het lichaam en een zeer directe, stabiele ondersteuning geeft, overal waar u dit nodig heeft, ongeacht uw lichaamsgewicht. Het unieke actieve 8-slags pocketvering interieur heeft 5 zones die het aanpassingscomfort voor uw schouder vergroten en de ondersteuningscapaciteit in de onderrug en lende vergroten, maximale ondersteuning en aanpassing aan werkelijk elk afzonderlijk punt van het lichaam. Een garantie voor volmaakt slaapcomfort.

De InSideOut stoffering en de toepassing van 2 soorten stoffen geven de combinatie een stoer uiterlijk. De stof van de matrashoezen en het hoofdbord is eenvoudig te reinigen en de doorlopende stofferingshoes van de boxsprings is afneembaar.

De boxspringcombinatie is gecombineerd met de zeer comfortabele pocketveringmatrassen Empire medium en stevig en de natuurlatex topmatrassen Saffier. Een veel gekozen en geliefde combinatie voor hoog slaapcomfort. Genoemde prijs is inclusief een perfecte verzorgde bezorging en montage en uiteraard ook inclusief de gebruikelijke garantie.

Totaalprijs inclusief matrassen: € 10.930,00  Nú VERKOCHT

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op!