Menu

Profiteer, want wij willen ook iets nieuws…

Sleep & Dream Meilleur boxspring – 180×200 – afneembare stoffering InSideOut

De Sleep & Dream boxspring Meilleur is al vele jaren in de collectie. De boxspring heeft een 6-slags pocketvering interieur met 175 veren per m2. Dit resulteert in een comfortabel, extra aanpassend vermogen van de boxspring met een soepel en bewegelijk ligcomfort. Door de hogere veren ontstaat er een slaapsysteem dat zich perfect vormt naar het lichaam en ook laat voelen dat de veer geactiveerd wordt. Een boxspring van het type Meilleur geeft u echt het gevoel van ‘in’ bed liggen in plaats van ‘op’ bed. De InSideOut stoffering maakt het mogelijk om de zowel de boxspringstoffering als de stoffering van het hoofdbord af te nemen voor reiniging.

De boxspringcombinatie is gecombineerd met de TrendZzz pocketveringmatras VIP, in de soepele en stevige uitvoering. Een veel gekozen en geliefde combinatie voor hoog slaapcomfort. Genoemde prijs is inclusief de verzorgde bezorging en montage en uiteraard ook inclusief de gebruikelijke garantie.

Totaalprijs exclusief matrassen: € 2.305,00  –  Verkocht

Sleep & Dream Meilleur boxspring – 180×200 – elektrisch verstelbaar

De Sleep & Dream boxspring Meilleur is al vele jaren in de collectie. De boxspring heeft een 6-slags pocketvering interieur met 175 veren per m2. Dit resulteert in een comfortabel, extra aanpassend vermogen van de boxspring met een soepel en bewegelijk ligcomfort. Door de hogere veren ontstaat er een slaapsysteem dat zich perfect vormt naar het lichaam en ook laat voelen dat de veer geactiveerd wordt. Een boxspring van het type Meilleur geeft u echt het gevoel van ‘in’ bed liggen in plaats van ‘op’ bed. De 2-motorige elektrische verstelling garandeert een perfect instelbare zit- of relaxstand naast het heerlijke slaapcomfort.

De boxspringcombinatie is gecombineerd met de Sleep & Dream pocketveringmatrassen Baroness, in een soepele en medium uitvoering. Een perfect op elkaar afgestemde combinatie waarin zuiver natuurlijke materialen en duurzaamheid de hoofdrol spelen. Genoemde prijs is inclusief de verzorgde bezorging en montage en uiteraard ook inclusief de gebruikelijke garantie.

Totaalprijs inclusief matrassen: € 6.421,00  –  Verkocht

Sleep & Dream Meilleur boxspring – 180×200 – dustfree

De Sleep & Dream boxspring Meilleur is al vele jaren in de collectie. De boxspring heeft een 6-slags pocketvering interieur met 175 veren per m2. Dit resulteert in een comfortabel, extra aanpassend vermogen van de boxspring met een soepel en bewegelijk ligcomfort. Door de hogere veren ontstaat er een slaapsysteem dat zich perfect vormt naar het lichaam en ook laat voelen dat de veer geactiveerd wordt. Een boxspring van het type Meilleur geeft u echt het gevoel van ‘in’ bed liggen in plaats van ‘op’ bed. De leatherlook combi-stoffering is eenvoudig te reinigen, zeer praktisch en duurzaam.

De boxspringcombinatie kan naar keuze worden gecombineerd met matrassen uit de collectie van Droomland Slaapvoorlichters. Laat u oor ons adviseren.

Totaalprijs exclusief matrassen: € 1.811,00  –  Verkocht

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op!