Menu

Hoeslakens

Hoeslakens

Hoeslakens bepalen letterlijk hoe uw bed aanvoelt. Om die reden is het van groot belang dat u hier kritisch op bent en geen concessies doet. Met de uitgebreide collectie van Droomland Slaapvoorlichters is dat zeker niet nodig.

Kwaliteiten

Wij bieden onze hoeslakens aan in diverse uitvoeringen. Op de linnen hoeslakens na zijn de hoeslakens altijd vervaardigd van zuivere katoen tot en met de meest exclusieve kwaliteiten. Zo kennen we een opbouw in de collectie van een 100% gladde katoen, 100% gekamde percale katoen en 100% katoensatijn. Geeft u liever de voorkeur aan een stretch hoeslaken dan bieden wij u graag de hoeslakens uit de Sleep&Dream collectie aan of de befaamde Bella Donna kwaliteit.

Kleuren en maten

Ongeacht aan welke uitvoering u de voorkeur geeft alle maatvoeringen zijn mogelijk. Zowel in breedte als in de lengte, maar wat ook zeker zo belangrijk is voor een goede pasvorm is de hoogte. Deze wordt afgestemd op de dikte van uw matras. Tevens leveren wij in alle kwaliteiten hoeslakens die speciaal geschikt zijn voor het opmaken van een topmatras.

Er is altijd een hoeslaken om uw bed mee op te maken.

Christian Fischbacher

Kwaliteiten
Popeline katoen en bijzondere satijn

Collectie Slabbinck

Kwaliteiten
Percale, satijn en linnen op maat

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op!