Menu

Meubelen

Meubelen

Meubelen zijn het interieur van u slaapkamer. Ook al bezit of overweegt u een gestoffeerde boxspring, zelfs dan is het interessant om te kijken naar de veelzijdigheid van meubelen bij Droomland Slaapvoorlichters. Zo voeren wij in de collectie het uitgebreide kastenprogramma Multi-Forma van Hülsta. De enige manier om opbergruimte mooi te maken.

Voor kleinere opbergruimtes en meubelen biedt Hülsta het programma MultiVaris aan. De slaapkamer is het domein van MultiVaris. Nachtkastjes, commodes of kaptafels kunnen makkelijk en individueel uit de componenten van dit veelzijdige bijmeubelprogramma worden gecombineerd. Het past zich harmonisch aan slaapkamerprogramma’s en bedsystemen aan en het overtuigt als sfeervol los meubel ook wat functionaliteit betreft.

De diverse programma’s van Hülsta omvatten alle denkbare meubelen voor de slaapkamer. Bed, kast, nachtkastjes, kaptafels en kommodes treffen we bij voorbeeld aan in het populaire programma Elumo, Individualiteit staat bij Elumo II voorop. Fronten, maten, oppervlakken – alles wordt aan uw wensen aangepast. Er zijn diverse mogelijkheden om met applicaties accenten te zetten. Nog diverser zijn de materialen van Elumo: kernnoten en wit laqué, stof uit de omvangrijke Hülsta-meubelstofcollectie, kunst- en echt leer in vele mooie kleuren. Veel plezier bij het kiezen!

In de klassieke sferen biedt Droomland Slaapvoorlichters al jaar en dag de collectie van Grange aan. Authentieke maakwijze resulteren in de fraaiste meubelen.

Comfortbedden

Droomland Slaapvoorlichters biedt u verschillende mogelijkheden op het gebied van seniorenbedden of bedden op comforthoogte. Wanneer u moeite heeft met het in en uit bed stappen, hebben wij speciale bedden van verschillende hoogtes. Hierdoor wordt het naar bed gaan geen opgave meer, en bovendien kunt u het bed gemakkelijker opmaken.

Droomland Slaapvoorlichter is als officieel dealer van Kirchner bedden de specialist voor Hoog-Laag comfortbedden.

Kom gerust eens langs voor een uitvoerige demonstratie.

Collectie Kirchner

KIRCHNER
Comfort op verzorgingshoogte.

Collectie Hülsta

Hülsta
Ooit wordt het Hülsta.

Collectie Missoni

Missoni
Missie voor stijl

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op!