Menu

Kuperus Alexia

De boxspringcombinatie Alexia is een bed van ongekende kwaliteit en een fenomenaal luxe in comfort. Het bed is opgebouiwd met maarliefst vier veerlagen. Voor iedere Alexia wordt dit verenpakket helemaal per laag afgestemd op de individuele wensen van de klant. Door de toepassing van vele lagen zijn de ambachtslieden van Kuperus bedden in staat om voor iedere klant de meest ultieme boxspring samen te stellen. Het houten frame van Kuperus Alexia komt uit het Scandinavische hoge Noorden. Daar is het donker en koud en groeien de bomen langzaam wat resulteert in hout met een massieve en gedrongen structuur. Geduld zit het materiaal tot diep in de nerven, de basis voor letterlijke rust want dit hout zal nooit piepen of kraken. Dit hout laat zich zeer mooi verwerken en is daarom uitstekend geschikt voor het bedframe. Zo legt Kuperus de basis voor een bed met een leven lang hoogstaand slaapcomfort. Van onder uit zijn op het houten frame van de boxspring de progressief reagerende Bonell-veren toegepast, gescheiden door een soepele jute drukverdeler, met daarop 275 tonvormige pocketveren per m². De boxspring beschikt hiermee over een dubbele veerlaag, en is daarmee een oneindige dragende vering met hoge stabiliteitsfactor voor de matras. De pocketveren in de matras zijn verdeeld in 5 verschillende zones, in de voor uw lichaam geschikte hardheid: soft, medium, firm of X-firm. Zelfs XX-firm of XXX-firm is mogelijk. De zones die de bredere delen van de lichaamspostuur dragen, zijn zachter, zodat het lichaam op die plaatsen verder in het bed zakt. Hierdoor blijft de wervelkolom horizontaal, met als gevolg een optimale, rustgevende slaaphouding.

De vierde laag veren is terug te vinden in de topmatras Alexia met een kern van 5 cm hoge pocketveertjes, afgedekt met katoen, wol, cashmere en paardenhaar.

Bij Kuperus maken ze al meer dan honderd jaar bedden van topkwaliteit. Uitsluitend handwerk met natuurlijke materialen. In al die tijd is er niets wezenlijks veranderd. En toch zijn ze modern. Dat kan door goed te luisteren en te weten wat de klant wil. Zo lopen ze voorop met iets dat al meer dan honderd jaar bestaat!

Stoffering en accessoires

Voor de stoffering van uw Kuperus boxspring kunt u kiezen uit honderden kleuren en dessins. Alle kleuren en dessins zijn vakkundig gesorteerd in kleur en sfeermappen. Het uiterlijk van uw boxspring is geheel naar persoonlijke wens af te stemmen met rijke keuze uit poten en hoofdborden en persoonlijke accenten. Zo maakt u van uw boxspringcombinatie het mooiste meubel in uw slaapkamer.

Sfeervoorbeelden

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op!