Menu

Kuperus topdekmatrassen

De collectie

Om het hoogwaardige Kuperus bed compleet te maken zijn er de inmiddels geprezen Kuperus topmatrassen. Zelfs met toepassing op Scandinavishe boxspringcombinaties van andere merken blijkt de Kuperus topmatras de hoogste verwachtingen te overtreffen. Deze topmatrassen bestaan uiteraard alleen uit de beste natuurlijke materialen zoals zuiver scheerwol, zijde, hoogwaardig gekaarde katoen en een kern van zuiver paarden haar, natuurlatex of pocketveren van 5 cm hoog. De kern van de topmatrassen wordt aan beide zijden afgedekt met een dikke laag gekaarde katoen van maar liefst 1080 gram per m2. Topmatras Alexia heeft naast een toevoeging van cashmere nog extra afdeklagen met paardenhaar. Een 2-persoons topmatras is ook te verkrijgen met 2 verschillende kernen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een topmatras in het “broekmodel” waarmee u individueel het rugdeel van uw bed kunt verstellen. Informeer bij Droomland Slaapvoorlichter naar de mogelijkheden.

Alexia

ALEXIA
90x200cm € 1.050,00

Topmatras Alexia heeft een kern van 5cm. hoge pocketveertjes voor duurzaam veercomfort. De topmatras maakt zich daarmee sterk tegen het inklinken van de toegepaste paardenhaar en overige warmte- en vochtregularende materialen. Het interieur van pocketveertjes is in totaal afgedekt met 1600 gram/m² paardenhaar, 700 gram/m² cashmere, 800 gram/m² zuiver scheerwol en 800 gram/m² katoen. De damast is een breisel van katoen vermengd met zijde. Al deze materialen dragen bij aan het bijzondere hoge comfort wat de topmatras Alexia u biedt.

Göteborg

GÖTEBORG
90x200 € 700,00

Topmatras Göteborg heeft een kern van 5cm. hoge pocketveertjes. Deze kern garandeert een directe veerkracht en onafhankelijke aanpassing aan uw lichaamscontour. Deze eigenschap is zeer duurzaam. Deze verenkern wordt rondom bekleed met respectievelijk 2160 gram/m² katoen en 700 gram/m² zuiver scheerwol. Deze vertrouwde materialen worden toegepast om u een behaaglijk slaapklimaat te garanderen. De gebreide matrastijk bestaat uit katoen en zijde.

Trondheim

TRONDHEIM
90x200cm € 700,00

Topmatras Trondheim heeft een kern van 4cm. hoge kern van 100% natuurlatex. Deze kern garandeert een zeer elastisch veerkracht en hoge aanpassing aan uw lichaamscontour. De latexkern kan op persoonlijke voorkeur in 3 verschillende hardheden worden gekozen. Vanwege de hoogwaardige natuurlatex kent de topmatras een zeer hoge capaciteit voor warmte- en vochtregulatie. Deze latex kern wordt rondom bekleed met respectievelijk 2160 gram/m² katoen en 700 gram/m² zuiver scheerwol. Deze vertrouwde materialen worden toegepast om u een behaaglijk slaapklimaat te garanderen. De gebreide matrastijk bestaat uit katoen en zijde.

Hammerfest

HAMMERFEST
90x200cm € 700,00

Topmatras Hammerfest heeft een kern van 1500 gram/m² speciaal behandeld paardenhaar. Deze kern behoort tot de authentiek receptuur van boxspringcombinaties volgens het Scandinavisch concept. De grote hoeveelheid paardenhaar zal zich in de eerste periode van het gebruik geheel gaan zetten naar de vormen van uw lichaamscontour en daarmee een zeer vertrouwde plaats creëren om tot rust te komen. Deze paardenhaarkern wordt rondom bekleed met respectievelijk 2160 gram/m² katoen en 700 gram/m² zuiver scheerwol. Deze vertrouwde materialen worden toegepast om u een behaaglijk slaapklimaat te garanderen. De gebreide matrastijk bestaat uit katoen en zijde.

Visby

VISBY
90x200 € 495,00

Topmatras Visby heeft een kern van 6cm. hoge natuurlatex. Deze kern garandeert een elastische veerkracht en onmiddelijke aanpassing aan uw lichaamscontour. Deze latexkern wordt rondom bekleed met 700 gram/m² zuiver scheerwol. Dit vertrouwde materiaal word toegepast om u een behaaglijk slaapklimaat te garanderen. De gebreide matrastijk bestaat uit katoen en zijde.

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op!