Menu

Sleep & Dream Regulastic lattenbodem

Regulastic – Blijvend veerkrachtig

De latten van de Sleep & Dream lattenbodem zijn vervaardigd uit gelaagd, gestoomd en gelijmd beukenhout, dat veerkrachtig is én blijft. Elke lat is voorzien van een sleuf voor optimale ventilatie en extra souplesse. Ook de bevestiging van de latten boven het frame bevordert de veerkracht. Daarbij wordt gebruik gemaakt van drie verschillende veerelementen, vervaardigd van onvervormbaar chroomnikkel. Op schouderhoogte zijn de veerelementen wat soepeler dan normaal. Hierdoor krijgt het lichaam optimale ondersteuning.

Garantie

Zorgvuldig en met veel specialisme samengesteld. Solide frame, onvervoormbaar chroomnikkel veerelement met Europees patent en alleen maar de beste hoogste kwaliteit gelaagd beukjenhouten latten. Dat alles leidt tot een kwalitatief hoogwaardige lattenbodem. Op frame, lat- en veerbreuk wordt een garantietermijn van maarliefst 25 jaar gegeven. Uniek is de totale garantie die op de gehele lattenbodem met verstelbaar rug- en voetgedeelte inclusief de motoren wordt gegeven, deze is namelijk 10 jaar voor 100% van toepassing. Kwaliteit kan met overtuiging gegeven worden.

Volop verstelbaar

Wellicht overweegt u om een bed te kiezen dat verstelbaar is. Zo’n verstelbaar bed kan op één of meer punten ‘scharnieren’, zodat u goed ondersteund rechtop in bed kunt zitten om bijvoorbeeld te lezen, te ontbijten of naar de tv te kijken. De Sleep & Dream lattenbodem is naast een ‘vlakke’ uitvoering in vele verstelbare uitvoeringen leverbaar. Het meest voor de hand liggend is een verstelbaar hoofdeinde, maar ook het voeteneinde kan verstelbaar zijn. Voorts bestaat onder meer de mogelijkheid van een scharnierpunt op kniehoogte. In overleg met uw Slaapvoorlichter bepaalt u zelf welke verstelbare Sleep & Dream lattenbodem voor u het best geschikt is. Naast alle eerder genoemde opties kunt u ook nog kiezen voor geheugenposities en een massage-apparaat.

Onafhankelijke en gelijkmatige vering

Door de speciale constructie en de blijvend veerkrachtige latten en veerelementen, is de Sleep & Dream lattenbodem een ondergrond die over het volle oppervlak veert. Zowel in de lengte als in de breedte. Dankzij deze flexibiliteit past deze latten bodem zich precies aan uw lichaam aan. De Sleep & Dream lattenbodem is in alle afmetingen leverbaar, ook extra lang en extra breed.

De vering is aanwezig over de hele breedte, zonder harde middenrand. De in kleur gecoate, elastische epoxy­laag zorgt voor veilige, afgeronde kanten. De ventilatiesleuf in de latten zorgt voor extra souplesse en ventilatie. De vering en ondersteuning wordt aangepast aan uw gewicht. Met behulp van een correctie­element in de veer kan de veerkracht per lattenpaar individueel worden bijgesteld, al naar gelang uw lichaamsbouw en gewicht. U heeft het meeste plezier van uw lattenbodem als u deze combineert met een soepele natuurlatex matras. Dankzij de verende ondergrond gaat uw matras bovendien langer mee. En of u voor uw 2-­persoonsbed nu gebruik maakt van twee 1­-persoons matrassen of één 2-­persoons matras, in geen van beide gevallen voelt u een harde middenrand. Geruststellend toch?

Techniek in beeld

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op!