Menu

Sleep & Dream Sedna

De Sedna boxspring is een nieuwe stap vooruit op het gebied van slaapcomfort. Superieure techniek voor een weldadige nachtrust. Met een unieke actieve 8-slags pocketvering met niet minder dan 520 veren per vierkante meter. Voor een nog groter, nog beter verend vermogen. Bovendien kunnen de pockets door hun speciale constructie bijna geheel onafhankelijk van elkaar bewegen. Met als resultaat een slaapsysteem dat zich perfect vormt naar het lichaam en een zeer directe, stabiele ondersteuning geeft, overal waar u dit nodig heeft, ongeacht uw lichaamsgewicht. Het unieke actieve 8-slags pocketvering interieur heeft 5 zones die het aanpassingscomfort voor uw schouder vergroten en de ondersteuningscapaciteit in de onderrug en lende vergroten, maximale ondersteuning en aanpassing aan werkelijk elk afzonderlijk punt van het lichaam. Een garantie voor volmaakt slaapcomfort.De jute ventilatielaag en de natuurlatex afdekking zorgen voor een optimale ventilatie en een perfecte vochtafvoer. De Sedna is het tastbare resultaat van de jarenlange ervaring waarover de Slaapvoorlichters op dit gebied beschikken.

Garantie

Zorgvuldig en met veel specialisme samengesteld. Solide frame, thermisch geharde veren, UV protectie en alleen maar de beste stofferingsstoffen. Dat alles leidt tot een kwalitatief hoogwaardige boxspring. Op frame en veerbreuk wordt een garantietermijn van maarliefst 25 jaar gegeven. Uniek is de totale garantie die op de gehele boxspring inclusief de motoren wordt gegeven, deze is namelijk 10 jaar voor 100% van toepassing. Meer overtuiging kan u toch niet verwachten?

Verstelbaarheid

Voordat u beslist tot aankoop, is het nuttig om even stil te staan bij de mogelijkheden van een verstelbare boxspring. Ook de Sedna boxspring is leverbaar in een verstelbare uitvoering. Met een elektrisch bedienbaar hoofd- en voeteneinde, desgewenst bediend met een draadloze afstandsbediening zit u prinsheerlijk. Nog hoger zitcomfort kunt u zichzelf gunnen met een eventuele extra motor voor een onafhankelijke neksteunverstelling of onderbeen instelling. De optionele Smartbediening biedt u zelfs vanaf een 3-motorige uitvoering een anti-snurk stand, een zero-gravity ontspanningsstand en een anti-stuw slaaphouding voor verbetering in de bloedsomloop. Bij veel boxspringmerken verandert het comfort als u een verstelbaar bed kiest. De Sedna geeft in alle uitvoeringen hetzelfde onovertroffen comfort.

Stoffering en accessoires

Voor de stoffering van uw Sedna boxspring kunt u kiezen uit honderden kleuren en dessins. De Meilleur boxspring kan geplaatst worden op de standaard poten die naar binnen geplaatst zijn voor een ‘zwevend’ effect. Het assortiment biedt tevens keuze uit diverse sierpoten om het uiterlijk van uw boxspring helemaal af te stemmen op de stijl uw slaapkamer. Met een rijke keuze aan hoofdborden maakt u van uw boxspringcombinatie het mooiste meubel in uw slaapkamer.

Sfeervoorbeelden

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op!