Menu

Sleep & Dream topdekmatrassen

De collectie

Voor wie absoluut topcomfort zoekt is er de dekmatras. Een dekmatras is geen noodzakelijk onderdeel van het bed, maar bezit wel de aangename eigenschap een bed heerlijk zacht te laten aanvoelen en u nog lekkerder te laten slapen. De dekmatrassen uit de Sleep & Dreamcollectie worden gevuld met natuurlatex en afgedekt met katoen en zuiver scheerwol van tezamen 1.500 gram per m2 of zelfs met een melange van Texelse scheerwol, wildzijde, linnen, bamboe en cashmere.

Een dekmatras kan worden toegepast om de hinderlijke middennaad tussen twee matrassen weg te werken. Ieder geniet dan toch van de persoonlijke ondersteuning vanuit de eigen matras, terwijl het oppervlak over de gehele breedte en lengte wordt bedekt door één grote dekmatras. U kunt ook op elke matras een aparte dekmatras toepassen als u bijvoorbeeld twee verstelbare bedden heeft.

Wash
Een Sleep & Dream topdekmatras is optioneel zonder meerprijs leverbaar met de matrashoes Wash. Deze hoes is speciaal geschikt voor mensen met COPD. COPD is een verzamelnaam voor astma, chronische bronchitis en longemfyseem. Mensen die lijden aan deze aandoening zijn zeer gevoelig voor huisstofmijt, hebben vaak benauwdheidsklachten, een verstopte neus, last van eczeem, hoesten, niesbuien en jeukende ogen. De ‘wash’ hoes is behandeld met Purotex en Adaptive.

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op!