Menu

Tréca Paris

De nachtrust van Tréca Paris

Alle lof voor de Franse stijl van slapen. Met de boxsprings en matrassen van Tréca dompelt de nacht u onder in een haute couture-slaap en een elegante droomwereld. Tréca staat al meer dan 80 jaar voor de Franse manier van slapen, een vakmanschap dat van generatie op generatie wordt doorgegeven.
Omdat uw mooiste nachten die van elke dag zouden zijn.

De Tréca collecties

Sinds meer dan 80 jaar worden de creaties van Tréca door uw nachten geïnspireerd. Omdat ieder persoon anders is, hebben ze unieke collecties ontwikkeld om aan ieders wensen en eisen te voldoen. Ontdek de iconische modellen die Tréca beroemd hebben gemaakt, zoals de Impérial Air Spring Prestige evenals onze meer recente exclusieve creaties.

Nachtrust van een uitstekende kwaliteit

Iedere nachtrust is uniek en verdient het beste, daarom laten wij niets aan het toeval over. Van het gebruik van kostbare stoffen tot de kleinste met de hand gestikte details: wij bieden een aanpak op maat voor een uniek bed en een goede nachtrust.

– Franse fabrikant sinds 1935
– Internationale bekendheid
– Uitvinder van de integrale capitonnering
– Uitvinder van de Pullman®-veer*
– Fabrikant van onze pocketveren in onze ateliers in Reichshoffen
– Maatwerk
– Gepersonaliseerde stoffering
– Vele afmetingen en vormen zijn mogelijk

De veringen

Omdat de nacht mooier is als hij gedeeld wordt, besteden wij bijzondere aandacht aan het comfort voor twee. De vering zorgt ervoor dat men onafhankelijk van elkaar kan liggen om zij aan zij van de beste van de slaap te genieten. Uw wervelkolom wordt in alle slaaphoudingen perfect ondersteund. Tréca biedt een verscheidenheid van veringen aan voor een slaapsysteem dat voldoet aan uw verwachtingen. op maat gemaakt slaapcomfort.

De bekledingen

De afdeklagen en bekleding van de matras is volledig met de hand gemaakt. Door de unieke integrale capitonnering worden de afdeklagen aan weerszijden van de pocketveren met elkaar verbonden. Deze gepatenteerde unieke en traditionele manier van maken zorgt dat Treca matrassen uiterst comfortabel en duurzaam zijn. Tevens zorgt de speciale afwerking van de zijkanten van uw Treca matras door extra materialen of verstevigde veren dat u prettiger in en uit uw bed stapt, geen afrolgevoel krijgt en draagt bij aan de duurzaamheid van uw matras.

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op!