Menu

Tréca Paris boxsprings

De collectie

De kwaliteit en keuze van uw bedbodem spelen een belangrijke rol bij het comfort van uw totale boxspringcombinatie. De bedbodems van Tréca Paris bieden u in combinatie met de matrassencollecties een ruime keuze aan comfort om u perfect te laten slapen. De bedbodems van Tréca zijn verkrijgbaar met veren- en lattentechniek en bieden hoogtes die specifiek bij onze verschillende matrassencollecties horen. Droomland Slaapvoorlichters staat voor u klaar, kom lekker proefliggen.

TrécaFlex

TrécaFlex Mono
90x200cm € 1.353,00

De TrécaFlex boxspring is een sterke en duurzame bedbodem die zich onderscheid met een bijzondere flexibele afdekking van de boxspring pocketveren. Deze uiterst dun gelaagde houten afdekking draagt bij aan een enorme ondersteuning. De TrécaFlex is verkrijgbaar in een vlakke of elektrisch verstelbare variant. De TrécaFlex biedt een perfecte combinatie van boxspringcomfort met ondersteuningscapaciteit van een lattenbodem. De segmenten met individuele pocketveren kunnen onafhankelijk van elkaar bewegen en bieden in de volledige lichaamscontour een optimale ondersteuning.  Hierdoor wordt uw lichaam altijd goed gedragen om optimaal tot rust te komen. De TrécaFlex is verkrijgbaar in alle gangbare lengtes en breedte en in hoogtes van 14cm, 18cm en 22cm.

Omega Spring

OMEGA SPRING
90x200 € 925,00

De Tréca Omega Spring boxspring is voorzien van een fraaie schaalvorming. Dit houdt in dat de zijdes van de boxsping licht hellend zijn afgebiesd waardoor de bolling van de matras hierin mooi wegvalt. Bij een lits-jumeaux bed doet Tréca dit 3-zijdig om geen ongewilde verhoogde rand in het midden van het ligoppervlak te laten ontstaan. De vering bestaat uit een kort tonvormige pocketvering die wordt gedragen op een perfect ventilerende starre bodem. De Omega boxspring is verkrijgbaar in alle gangbare breedte- en lengtematen en in de hoogtes 15cm, 17cm en 22cm. De boxspring kan in de gewenste stoffering vast worden gestoffeerd of met een afneembare hoes.

Grand Impérial

GRAND IMPERIAL
90x200cm € 1.303,00

De Tréca Grand Impérial boxspring is voorzien van een fraaie schaalvorming. Dit houdt in dat de zijdes van de boxsping licht hellend zijn afgebiesd waardoor de bolling van de matras hierin mooi wegvalt. Bij een lits-jumeaux bed doet Tréca dit 3-zijdig om geen ongewilde verhoogde rand in het midden van het ligoppervlak te laten ontstaan. De vering bestaat uit een hoge bijna cilindrische pocketvering die wordt gedragen op een perfect ventilerende starre bodem. Het comfort van de boxpsring biedt meer souplesse in vergelijking met de Omega boxspring. Aan het voeteinde is een zitversteviging aangebracht. De Grand Impérial boxspring is verkrijgbaar in alle gangbare breedte- en lengtematen en in de hoogtes 22cm en 26cm. De boxspring kan in de gewenste stoffering vast worden gestoffeerd of met een afneembare hoes.

SuperCAD

SUPER CAD
90x200cm €7.202,00

Tréca SuperCad: maarliefst vier geruisloze zware motoren zorgen voor een zeer soepele instelling van de vijf onafhankelijke ligvlakken, zodat u altijd uw ideale lig- of zithouding kunt verkrijgen. De ligvlakken zijn respectievelijk het nekdeel, rugdeel, zitvlak, bovenbenen en onderbenen. Deze fijne functies wilt u al snel niet meer missen, een travelling systeem verschuift bij het instellen de bodem naar achteren  zodat u dichter bij uw nachtkastje en leeslamp blijft. Met geheugeninstellingen wordt met een druk op de knop uw favoriete positie automatisch weer wordt ingesteld. Overige opties zijn een wekker of klokfunctie, een verwarmingselement en synchronisatie van beide bedden. De techniek is solide en zeer verfijnd weggewerkt om u optimaal van dit comfort te laten genieten.

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op!