Menu

Tréca Paris pocketveringmatrassen

De Impérial collectie van Tréca Paris

Alle lof voor de Franse stijl van slapen. Met de matrassen van Tréca dompelt de nacht u onder in een haute couture-slaap en een elegante droomwereld. Tréca staat al meer dan 80 jaar voor de Franse manier van slapen, een vakmanschap dat van generatie op generatie wordt doorgegeven, omdat uw mooiste nachten die van elke dag zouden zijn.  Om u een keuze aan persoonlijk comfort op maat te bieden, bevat de Impérial-collectie het beste van onze expertise en het resultaat van een lange traditie. Er is een ruime keuze aan modellen dankzij de verschillende soorten pocketvering, gecombineerd met verschillende natuurlijke en/of technische materialen. Ambachtelijk vakmanschap brengt geselecteerde natuurlijke materialen met technische hoogstandjes op gebied van aanpassing en ondersteuning op de mooiste manier samengevoegd samen.

Impérial AirSpring Prestige

Impérial AirSpring Prestige
90x200cm € 2.564,00

De Tréca Paris pocketveringmatras type Impérial Air Spring Prestige is het pronkstuk van de lijn pocketveringmatrassen met een grote hoeveelheid zuiver natuurlijke materialen waaronder kasjmier, zijde, linnen en katoen, zodat u zowel in de zomer als in de winter comfortabel en behaaglijk ligt. Deze pocketveringmatras is ver in de historie Tréca Paris terug te vinden waarbij Tréca zich altijd ten doel heeft gesteld een substantieel onderscheidend comfort te bieden. Voorzien van alle nieuwe technieken, wetenswaardigheden en het behouden van dat wat zich als beste bewezen heeft zal deze matras altijd het paradepaardje blijven wat op authentieke wijze gemaakt wordt. Dit model is verkrijgbaar in 4 verschillende hardheden voor een exacte afstemming op de verhouding lengte-lichaamsgewicht. Voor de perfectionering van deze afstemming op het postuur is de matras optioneel verkrijgbaar met een schoudercomfortzone.

Impérial Symbiose Prestige

Impérial Symbiose Prestige
90x200 € 2.564,00

De Tréca Paris pocketveringmatras type Impérial Symbiose Prestige is de matras uit de Impérial collectie waarin opnieuw  een grote hoeveelheid zuiver natuurlijke materialen de hoofdrol spelen om u zowel in de zomer als in de winter comfortabel en behaaglijk te laten slapen. Deze pocketveringmatras vertolkt de elastischer aanvoelende variant van de Air Spring Prestige. Niet simpelweg door de toepassing van een zachtere veer maar een totale opbouw uitgebalanceerd samen te stellen met substantieel onderscheidend zachter comfort. Deze matras leunt natuurlijk op de Air Spring Prestige en is voorzien van alle nieuwe technieken, wetenswaardigheden en het behouden van dat wat zich als beste bewezen heeft. Dit model is verkrijgbaar in 3 verschillende hardheden voor een exacte afstemming op de verhouding lengte-lichaamsgewicht. Voor de perfectionering van deze afstemming op het postuur is de matras optioneel verkrijgbaar met een schoudercomfortzone.

Pont de l’Alma opdekmatras

Pont de L'Alma
90x200cm € 1.037,00

De Tréca opdekmatras Pont de l’Alma is een natuurzuivere aanvulling voor een extreem gevoel van comfort. Deze weldaad wordt gegeven door een prachtige verzameling materialen waarbij identiek aan de matrassencollectie gebruik wordt gemaakt van een specifieke winter- en zomerzijde. Met de praktische lussen wordt de opdekmatras vastgezet aan de grepen van de matras zodat u dit in totaliteit eenvoudig opmaakt. De natuurlijke zachtheid heet u hartelijk welkom in uw eigen fijne bed voor een heerlijke nachtrust. Deze tijk TP03 sluit ook optisch aan bij de mooie matrassenlijn van Tréca Paris waarbij de opdekmatras ook is voorzien van de  traditionele Tréca Paris capitonnering.

Tréca Paris  – l’art de la chambre

ARTISANAAL
HANDGEMAAKTE MATRASSEN

Tréca Paris, 80 jaar vakmanschap en creatie.

  • Uitvinder van de integrale capitonnering en de Pullman veer.
  • Exclusieve produktie van eigen veren in het atelier in Reichshoffen.
  • Traditie van maatwerk en unieke modellen.
  • Internationale bekendheid in 33 landen.
  • Specifieke kwaliteitscontroles bij elke stap van het fabricageproces van onze produkten.
  • Een handgemaakte capitonnering voor alle bedden.
  • Zorgvuldige keuze van hoogwaardige en zeldzame materialen.
  • Authenticiteit en veeleisendheid voor elk esthetisch detail van onze produktie sinds 1935.

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op!