Menu

VI Spring

Good morning!

Op sommige dagen voelt het alsof alles mogelijk is. De zonsopgang lijkt een belofte dat al uw wensen zullen worden vervuld. Deze waardevolle sensatie is onze reden van bestaan. Een VISpring bed is zoveel meer dan een uiterst comfortabele matras. Het is de belangrijkste vereiste en de bepalende factor voor een rijk en gezond leven.

Na een nacht in één van onze bedden komt er een dag vol mogelijkheden, rijk aan emoties en bruisend van positieve energie. Dag en nacht worden één. Al ruim 100 jaar maakt VISpring bedden in elke denkbare smaak en stijl. Uw eigen exemplaar uitkiezen zou wel eens uw beste beslissing ooit kunnen zijn. VISpring is immers veel meer dan gewoon een luxe meubelstuk. Het is een manier om het allerbeste in uzelf te ontdekken.

Vakmanschap

Een op maat gemaakt bed van VISpring is de garantie voor superieure luxe en een ongestoorde nachtrust. Al ruim een eeuw lang is VISpring bezig met het verfijnen van de subtiele kunst van het combineren van veergrootte, -spanning en veerkracht met de beste materialen die de natuur te bieden heeft. Als uitvinder van de pocketveer in 1901 is VISpring sindsdien toonaangevend specialist in deze technologie. Ze produceren zelf al hun eigen veren uit het beste vanadiumstaal en voorzien iedere matras en boxspring van een unieke selectie om zo een ruime keuze aan slaapopties te bieden. U kunt vervolgens zelf uw gewenste veerspanning kiezen om zo het perfecte bed te krijgen. Om te garanderen dat iedere pocketveer afzonderlijk werkt, plaatsen ervaren vaklui ze in een honingraatpatroon, voor maximale ondersteuning van elk bed. De bijzondere traditionele vaardigheid van de met de hand uitgevoerde “side-stitching” is een ingewikkelde techniek die ondersteunende sterkte biedt aan de matrasranden voor een extra lange levensduur. VISpring maakt uitsluitend gebruik van de beste natuurlijke vezels, vakkundig geselecteerd en gecombineerd voor het ultieme gevoel van comfort en ondersteuning. Nadat deze met de hand gekaard zijn en over de veren geplaatst, wordt iedere matras met de hand ingenaaid voor een langdurige sterkte. Afgewerkt met hoogwaardige stoffen en voorzien van de naam VISpring, getuigt deze van een expertise die nog nooit werd geëvenaard.

Veren

Zoals de naam VISpring al doet vermoeden, vormen veren een kostbaar ingrediënt van het VISpring recept. Ze werken in harmonie met de comfortlagen en matrasstoffering, om te zorgen voor een fijne balans tussen duurzaamheid en zachtheid. Ze produceren al hun veren zelf, in een vooruitstrevend proces wat zijn aanvang kent sinds 1901.

De veren van VISpring worden op vakkundige wijze vervaardigd uit het beste vanadiumstaal en beschikken over een ongekende kracht en flexibliteit. Genest in een honingraatstructuur binnenin natuurlijke calicopockets vormt uw matras zich naar uw lichaam, waardoor deze constante ondersteuning biedt zonder te veel druk te geven. Overdag nemen de veren en materialen hun originele vorm weer aan, zodat uw bed zijn structuur nog jarenlang zal behouden. In de kern van de matrassen van VISpring zit een enkele of een dubbele laag veren; constructies in dubbele lagen bieden de optimale respons en ondersteuning met een ongeëvenaard comfort.

De meest waardevolle beloning voor uw succes, een perfecte nachtrust.

VI Spring - Luxury beds of London

Speciale aanbieding:

Limited  Edition Lana 2022

Topdekmatrassen

TOPDEKMATRASSEN
Voor op en Top comfort.

Hoofdborden

HOOFDBORDEN
Finishing touch.

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op!