Menu

Profiteer, want wij willen ook iets nieuws…

VI Spring Baronet Superb – 180×210 – soepel & medium geritst

VI Spring bedden bestaan uit een luxe handgemaakte Vispring pocketveringmatras op een ambachtelijk vervaardigde boxspring met pocketvering-interieur en garanderen een perfecte nachtrust. Zuiver natuurlijk comfort, zonder concessies. Showroommodel is gestoffeerd in een zeer actuele grijze katoen-linnenstof en voorzien van een hoofdbord. Matrassen zijn voorzien van unieke dubbele rij side-stitching en ritsen voor naadloos slaapcomfort.

Normaal: € 8.060,00 NÙ: € 5.250,00

Kuperus topmatras – Göteborg 90×220

Topmatras Göteborg heeft een kern van 5cm. hoge pocketveertjes. Deze kern garandeert een directe veerkracht en onafhankelijke aanpassing aan uw lichaamscontour. Deze eigenschap is zeer duurzaam. Deze verenkern wordt rondom bekleed met respectievelijk 2160 gram/m² katoen en 700 gram/m² zuiver scheerwol. Deze vertrouwde materialen worden toegepast om u een behaaglijk slaapklimaat te garanderen. De gebreide matrastijk bestaat uit katoen en zijde. (nog slechts 1 exemplaar verkrijgbaar)

Normaal: € 800,00 NÙ: € 185,00 (laatste ~ op=op)

VI Spring Regent – 180×210 – soepel & medium geritst

VI Spring bedden bestaan uit een luxe handgemaakte Vispring pocketveringmatras op een ambachtelijk vervaardigde boxspring met pocketvering-interieur en garanderen een perfecte nachtrust. Zuiver natuurlijk comfort, zonder concessies. Showroommodel is gestoffeerd in een zeer actuele lichte stof en voorzien van een gecapitonneerd hoofdbord. Matrassen zijn voorzien van unieke 3 rijen side-stitching en ritsen voor naadloos slaapcomfort.

verkocht

VI Spring Victoria – 180×210 – medium & firm in één matras

VI Spring bedden bestaan uit een luxe handgemaakte Vispring pocketveringmatras op een ambachtelijk vervaardigde boxspring met pocketvering-interieur en garanderen een perfecte nachtrust. Zuiver natuurlijk comfort, zonder concessies. Showroommodel is gestoffeerd in een zeer actuele antraciet kleurige katoen-linnenstof en voorzien van een panelen hoofdbord. Matrassen zijn voorzien van unieke dubbele rij side-stitching voor maximaal slaapcomfort.

verkocht

Kuperus topmatras – Alexia Special 90×210

De meest luxe topmatras ooit gemaakt. Zuiver natuurlijke materialen in overvloed aangebracht voor ultiem ligcomfort.

Topmatras Alexia heeft een kern van 5cm. hoge pocketveertjes voor duurzaam veercomfort. De topmatras maakt zich daarmee sterk tegen het inklinken van de toegepaste paardenhaar en overige warmte- en vochtregularende materialen. Het interieur van pocketveertjes is in totaal afgedekt met 3000 gram/m² paardenhaar (normaal 1600), 700 gram/m² cashmere, 800 gram/m² zuiver scheerwol en 800 gram/m² katoen. De damast is een breisel van katoen vermengd met zijde. Al deze materialen dragen bij aan het bijzondere hoge comfort wat de topmatras Alexia Special u biedt. (nog slechts 1 exemplaar Special verkrijgbaar)

verkocht

Kuperus topmatras – Trondheim 90×210

Topmatras Trondheim heeft een kern van 4cm. hoge kern van 100% natuurlatex. Deze kern garandeert een zeer elastisch veerkracht en hoge aanpassing aan uw lichaamscontour. De latexkern kan op persoonlijke voorkeur in 3 verschillende hardheden worden gekozen. Vanwege de hoogwaardige natuurlatex kent de topmatras een zeer hoge capaciteit voor warmte- en vochtregulatie. Deze latex kern wordt rondom bekleed met respectievelijk 2160 gram/m² katoen en 700 gram/m² zuiver scheerwol. Deze vertrouwde materialen worden toegepast om u een behaaglijk slaapklimaat te garanderen. De gebreide matrastijk bestaat uit katoen en zijde. (nog slechts 1 exemplaar verkrijgbaar)

verkocht

SALE !!! KINDERMEUBELS van OPSETIMS.

Wij maken plaats voor een nieuwe collectie Boxsprings uit onze TrendZzz collectie.

Hierdoor ruimen wij met interessante kortingen onze Opsetims kindercollectie op. Te bezichtigen in de winkel, gepresenteerd in de winkel maar ook in onze webshop.

Bezoek de volgende links voor alle informatie:

Opsetims kast – model: Demi Big, breedte: 150cm. wit – showroommodel

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op!