Menu

Kuperus

Handgemaakte bedden sinds 1905

In 1905 startte Sjoerd Kuperus met de productie van matrassen en stalen ledikanten in Almelo. Zijn zoons Gerrit en Hidde hielpen hem daarbij. Kuperus heeft zich voortdurend ontwikkeld en is nog steeds gevestigd in Almelo. Inmiddels in een nieuw modern bedrijfspand wordt nog steeds vooruitstrevend gewerkt met dezelfde passie als waarmee Sjoerd Kuperus zijn beddenmakerij tot bloei bracht.

Nederlands fabrikaat

De door Kuperus vervaardigde boxsprings, matrassen en stalen bedden worden nog altijd eerlijk in Nederland met de hand gemaakt. Order na order geheel volgens de specificatie van de klant. Vrijwel elk bed is daarmee uniek. Dat kan eigenlijk alleen in Nederland, zodat de fabrikant letterlijk dicht bij de plaats staat waar uw bed komt te staan. En omdat het handgemaakt is.

Vakmanschap

Het pure, echte en eerlijke vakmanschap wordt generatie op generatie overgedragen. Houtbewerking, metaalbewerking, textiel verwerking en stofferen. Het vak leer je “on the job” met een passie voor het maken van goede en mooie bedden.

Maatwerk

Omdat vrijwel alles met de hand gemaakt wordt door echte vakmensen is Kuperus in staat maatwerk te leveren. Maatwerk in maatvoering en samenstelling van onze matrassen en bedden. Vrijwel niets gaat Kuperus te ver.

Beste Materialen

Kuperus werkt uitsluitend met de allerbeste materialen. Met zorgvuldig geselecteerde deskundige leveranciers werkt Kuperus al vele decennia lang samen. Samen met de leveranciers worden de beste materialen voor een specifieke toepassing gekozen en vervolgens door de vakmensen van Kuperus verwerkt.

Hofleverancier

Sinds 2005, bij het honderdjarig bestaan, mag Kuperus zich bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier noemen. Een kroon op het werk. Een erkenning voor alle Kuperus medewerkers die elke dag bevlogen mooie en goede bedden maken.

Kuperus handgemaakte bedden

Spiraalbodems

SPIRAALBODEMS
Natuurlijk de beste.

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op!